Menu Sluiten

oogstupdate en evaluatie

Wat een levendig jaar. Met veel regen, nog steeds veel Corona, veel geplante fruitbomen en kleinfruit, veel leuke vooruitzichten,…

Nog een dikke merci voor al die helpende handen op onze werkzaterdag, het werkt enorm verwarmend om zoveel volk te mogen verwelkomen.

Er is zeker nog vanalles op het veld te vinden voor de feestdagen. Geniet van de prei, yacon, laatste kleine rode en witte kooltjes, peterselie, warmoes, rucola, rammenas, palmkool, spruitjes, Aziësla, tuinkers, laatste raapjes, rode biet, spinazie. Je moet sommigen hun buitenste blad eraf halen, maar er is zeker nog veel goed aan.

In de tunnel is er nog postelein, Aziësla, snijselder, kervel.
Hopelijk is het witloof van de eerste ladingen al goed gegroeid en klaar om je met de feestdagen te verwennen. Er komt binnenkort weer een nieuwe lading witloof aan. Dikke merci aan Cor die dit helemaal opvolgt.

Er is een enquête op komst zodat ik een goed beeld krijg van wat sommigen dit jaar hebben gemist, goed vonden, anders zouden willen,… Dan evalueer en vat ik dit samen om dit met jullie dan hopelijk in levende lijve te kunnen bespreken.
En dan volgen de inschrijvingen in januari. Ik stuur jullie allemaal een mail om je in te schrijven, dan weet ik tegen februari hoeveel plaats er nog over is voor nieuwe deelnemers.

Dan rest er mij enkel nog jullie fijne feestdagen te wensen! Voor iedereen veel lichtpuntjes aan die korte of lange tunnels.
Warme groet en tot in 2022!