Pompoenfestijn

POMPOENFESTIJN Vorige zaterdag is er stevig gewerkt- alle pompoenen zijn geoogst, weer heel wat aardappelen opgeraapt en de hoge bonen opgeruimd. Bedankt ! De voorraad pompoenen is zonder meer indrukwekkend, vooral de butternuts hebben het goed gedaan.

Oproep en kalender
Dit najaar loopt de crowdfunding-campagne van De Landgenoten. Deze coöperatie is eigenaar van het veld en zorgt er dus voor dat ik hier kan werken en dat jullie kunnen oogsten. De campagne is al een tijdje gestart maar nu willen we wat meer concrete acties op touw zetten.
-op woensdag 13 november komen we bij elkaar voor een brainstorm (wie kan welke acties ondernemen, affiches ophangen of het woord verspreiden…). Adje van De Landgenoten komt ook een stoomcursus geven over de Landgenoten om geïnformeerde ambassadeurs te worden. Details volgen nog, maar wie interesse heeft is van harte welkom.
-als eerste op de agenda: donderdag 28 november organiseert Adje een benefiet, met voorstelling van De Landgenoten, een korte documentaire en een woordje van een lokale boer 😉 Ook hier volgen nog details.

Frisse groeten, 
boer Tom